Tränings – och äventyrsresor

Foto: Karin Brulin

Följ med Löparäventyret för att springa i Sverige och utomlands.

Ukraina 21-24 september 2018 går resan till Lviv med sin underbara arkitektur och rika historia. Förutom utflykter och löpning i staden samt vid närliggande kloster och slott kommer vi delta i Frankivsk halvmarathon där även distanserna 5 och 10 km erbjuds.  Länk till resan
Arrangeras i samarbete med France Tours & Scotland Tours. Går att boka fram till avgång i mån av plats på flyg (ev pristillägg).
Möjlighet att boka ett dygn extra med besök i Tjernobyl!

Marocko 26 januari-2 februari går resan återigen till Marrakech. Man kan springa maraton eller halvmaraton för den som vill. Utöver detta blir det träning, spännande upplevelser i den mytomspunna staden och en utflykt till Atlasbergen. Länk till resans site
Till resans facebooksida för inspiration och pepp

Berlin I slutet av mars åker vi alltid till Berlin och springer världens plattaste halvmaraton samtidigt som vi får en spännande helg med många andra upplevelser. Länk till resan 2018. 2019 går loppet den 7 april och information om resan kommer i september.
Arrangeras i samarbete med Barks buss.
Till resans facebooksida för inspiration och pepp

Marocko I slutet av januari varje år går resan till Marrakech. Man kan springa maraton eller halvmaraton för den som vill. Utöver detta blir det träning, spännande upplevelser i den mytomspunna staden och en utflykt till Atlasbergen. Länk till resans site
Till resans facebooksida för inspiration och pepp

Skottland Resan till Edinburgh hel- och halvmarathon i maj 2018 blev fullbokad. Förutom att delta i loppen äventyrade vi i den vackra staden och på landsbygden inklusive utflykter med bland annat whiskeyprovning.

Libanon I november 2017 gick resan till Libanon. Vi deltog i Beirut hel- och halvmarathon och gjorde bland mycket annat utflykter till närliggande grottor och den antika staden Byblos.

Polen I september 2017 var Löparäventyret i Warsawa med en grupp och deltog i Warsawa marathon under en helg även innehållande andra aktiviteter i den vackra staden.

Slovenien I april 2015 genomfördes en resa innehållande löpning/vandring, besök i världens näst största grottsystem, njutning vid den vackra sjön Bled samt ett besök i Ljubljana.

Montenegro I oktober 2015 åkte vi med en grupp till Montenegro där deltagarna deltog i ett motionslopp i Podgorica. Vi var även i Budva vid Adriatiska havets kristallblå kust och vandrade/löpte i nationalparken Louvcen. Resan avslutades med ett besök i Dubrovnik.

Kurdistan I slutet av oktober 2016 genomfördes en spännande resa till Erbil, en av världens äldsta städer. Stadsliv, kultur, mat, närliggande natur och möjlighet att springa ett lopp med olika distanser.

För att se bilder från resor och läsa blogginlägg. Klicka här!

Tips när du är ute på egna äventyr

Spring till sevärdheter.
Under en morgonjogg får du se en annan sida av orten dit du kommit. Sedan blir frukosten extra god.
Försök att ha en öppen resplan som möjliggör att ändra rutten och planen efter hand du får nya tips av lokalbefolkningen.
Om du är i en stad, ta en lokalbuss och hoppa av när du ser något spännande.
Var inte rädd för att testa den lokala maten.
Prata med människor du möter, de är ofta nyfikna på dig, och kan ge värdefulla tips och bjuder ofta in till spännande saker.
Res lätt. Det du saknar går att köpa på plats och tvätta kan man göra på plats. Spar också plats för att köpa hem saker från resan.
Hyr en bil för att lättare komma bort från turiststråken och du kan själv bestämma rutten. Bra tips: www.hyrbil24.se

Integritetspolicy Uppgifter om deltagare på resor med Löparäventyret AB lämnas inte ut till någon utomstående part och finns inte tillgängliga i något offentligt forum. Ingen reklam eller annan information kommer heller att skickas ut om kunden inte aktivt har önskat det. Om kunden inte vill finnas kvar i kundregistret tas denne bort omedelbart vid kontakt om detta önskemål till Löparäventyret AB.