Företagslöpning

Satsa på hälsan och ha roligt tillsammans!

Att röra på sig tillsammans skapar gemenskap och motivation. Energin som detta genererar kommer att ge effekter både på jobbet och privat. Vi vill få er personal mer alerta och att ni som grupp alltid arbetar i framkant.

Passen är uppbyggda så att alla kan vara med, oavsett träningsvana och ambition.

Upplägget kickas igång med en motivationsföreläsning av Frida Södermark. Träningspassen kommer sedan att genomföras med hjälp av Löparäventyrets meriterade coacher.

Läs mer om upplägget: Företagslöpning – Löparäventyret AB

 

Konceptupplägg inom friskvård

Investera i dina medarbetares välmående!

Varje sjukskriven dag kostar arbetsgivaren stora pengar och resulterar även i minskad effektivitet och pressade situationer. Löparäventyret erbjuder något att ge de anställda som ökar deras välbefinnande både på jobbet och privat. Med ny energi presterar du mer och blir gladare vilket gör ert företag ännu mer framgångsrikt. Vi vill få er personal mer alerta och att ni som grupp alltid arbetar i framkant.

Syftet är att skapa insikt om den egna livsstilens betydelse för hälsan. En livsstilsförändring bygger på egna val och genom synliggörande och rätt inspiration är vårt mål att hjälpa medarbetarna till att påbörja en förändring och att skapa ett nytt tankesätt med utgångspunkt i de egna förutsättningarna.

Löparäventyret samarbetar med andra professionella aktörer inom området för att uppfylla just era medarbetares behov. Vi har flera upplägg som just nu tillämpas på olika arbetsplatser, där varje steg kan offereras separat eller som en helhet.

Läs mer om vad vi kan erbjuda: Konceptupplägg inom friskvård – Löparäventyret AB

Foto: Peter Holmberg

Koordinator och löpcoach

Karin är uppväxt med träning och har alltid varit aktiv inom olika sporter, tidigare bland annat friidrott. Hon är utbildad sjukgymnast men har även studerat sport och hälsa på universitet i Australien och USA, samt diverse vidareutbildningar såsom lic. Personlig Tränare och cert. Löpcoach. Karin driver eget företag och när hon inte jobbar så ägnar hon helst sin tid åt små vardagsäventyr med sin familj.
Kontakt: bokning@loparaventyret.se