Mentorskap inom EQ

Den emotionella intelligensen, EQ, utgör en nyckelfaktor för både privat och yrkesmässig framgång. Kunskap och utveckling inom detta område är något Frida Södermark genom sina föreläsningar och personligt mentorskap erbjuder ert företag att ta del av. Målet är att stärka individen i sin yrkesroll både mentalt liksom professionellt och i balans med vardagslivet. Detta görs både i grupp och individuellt efter ett skräddarsytt program som passar just er verksamhet. 

Starta ert företags resa med en inspirerande föreläsning av Frida där hon delar med sig av sin personliga resa vilken startade senare i livet. En livsstilsförändring som numera tagit henne till landslaget inom ultralöpning, att bli egenföretagare och författare till två böcker. Hennes resa pågår och nu är det dags för er. Insikt och utveckling av de emotionella intelligenserna kan ta dig hur långt som helst i den riktning du själv väljer att gå.

Denna energigivande start fortsätter sedan med ett personligt interaktivt skattningstest av de 15 intelligenserna inom EQ vilket följs upp tillsammans med en certifierad eller diplomerad mentor. Frida fungerar som en av de certifierade mentorerna och upplägget sker i samarbete med www.extema.se.

Prisuppgift fås vid förfrågan.
frida.sodermark@loparaventyret.se
Klicka här för mer information om Extema och mentorlyftet

Låt Frida Södermark bli er personliga inspiratör

Alla behöver ett forum som ger energi. Låt Frida inspirera dig och dina medarbetare genom sina egna upplevelser och erfarenheter hon samlat på sig genom år av träning, tävling och äventyr. Kunskaper som lätt appliceras inom alla områden och bidrar till personlig framgång. Personliga tips anpassade efter kundens önskemål gällande motivation, mål, inställning, och träning. 

Innehållet, längd på satsningen, frekvens på inlägg samt förmedlingsformen anpassas efter önskemål. (Några exempel nedan)
– En sluten facebookgrupp med möjlighet att ställa frågor
– Inlägg på företagets intranät
– Inlägg på företagets blogg
– Utskick via mail
– Instagramkonto

Prisuppgift vid förfrågan baserad på satsningens längd och frekvensen av inlägg. Introduceras med fördel i samband med någon av Löparäventyrets föreläsningar. 

Varje dag är ett nytt äventyr…