ORKA! Träning och äventyr i vardagen

Frida är författare till ORKA! Träning och äventyr i vardagen, en bok fylld av tips och inspiration, både för otränade och vana motionärer. Boken kan bakas in i föreläsningspriset så att alla deltagare får med sig ett värdefullt verktyg från föreläsningen. Den kan också köpas i samband med föreläsningen eller beställas enligt nedan.

”Boken ORKA! tar träning och löpning till en ny nivå för många av oss. Till en nivå där det handlar om mer än löparupplevelser, hälsa och hur man når sina mål. Boken handlar om så mycket mer. Den handlar om balans i livet, om att må bra och om att leva livet på ett sätt så man känner sig tillräcklig, lycklig och samtidigt hinner med sig själv. ”
Anders Selling, VD Vasaloppet 2012-2015

”Att träffa Frida, att lyssna på Frida, att läsa om Frida – det ger energi. Frida är vad hon säger och skriver till 100%. Fridas debut som skribent är en lättsam läsning där vi får ta del av hennes filosofi runt träningen och livet. Jag är övertygad om att alla kan plocka ett eller flera russin ur detta och utveckla vardagen, varför inte våga styra riktningen mot en livsdröm?”
BG Nilensjö, Magasin Spring

Bokrecension – Klicka här för att läsa

Smakprov från boken: Klicka här!

Beställ boken genom att skicka ett mail till frida.sodermark@loparaventyret.se. Pris: 110 kr inkl moms (124 kr inkl frakt inom Sverige). Betalning kan ske genom inbetalning på bankgiro, via swish eller mot faktura. Ange ev rabattkod. Mängdpris vid större beställning. 

ORKA! Träning och äventyr i vardagen är utgiven hos Eget förlag. Tack för all hjälp under skrivprocessen och för vårt fortsatta fina samarbete.

VÅGA! En väldigt annorlunda reseguide

Fridas andra bok VÅGA! En väldigt annorlunda reseguide (ges ut i början av juni 2017) är ingen vanlig handbok utan skildrar några av hennes spännande äventyr runt om i världen. Upplevelser som varvas med tips om hur du själv kan få ut så mycket som möjligt av dina egna resor.

Lifta på Balkan och campa på Svalbard. Festa på en georgisk kyrkogård eller hoppa på första bästa buss i Shanghai. Även om författaren och elitlöparen Frida Södermark samlar på länder menar hon att resor sällan handlar om platserna i sig. Det viktiga är vad du gör och upplever.

Därför hittar du inga tips på hotell och restauranger i den här boken. I stället får du en annorlunda reseguide som berättar hur du kan få ut mer av dina egna resor.

Fridas resor går ofta till ställen där hon ska springa, men du kan förstås lika gärna följa dina intressen. Använd boken för att göra något annorlunda på temat historia, mat, dans eller vad det nu kan vara.

Så utmana dig själv och res lite äventyrligare. Våga!

”Frida! Precis läst ut boken och gillade den skarpt. Just nu blir det mest barnbarnen och skogen. Men blev sugen på att äventyra mer! Boken ska helt klart med i packningen.”
– Börje Salming

Smakprov från boken: Klicka här!

Beställs signerad för 110 kr inkl moms (124 kr inkl porto) genom att maila frida.sodermark@loparaventyret.se. Mängdpris vid större beställning.

ORKA! Träning och äventyr i vardagen är utgiven hos Eget förlag. Tack för all hjälp under skrivprocessen och för vårt fortsatta fina samarbete.

Integritetspolicy

Uppgifter om köparen (mailadress, faktureringsuppgifter, telefonnummer) lämnas inte ut till någon utomstående part och finns inte tillgängliga i något offentligt register. Ingen reklam eller annan information från Löparäventyret AB kommer heller att skickas ut om kunden inte aktivt har önskat det. Om kunden inte vill finnas kvar i kundregistret tas denne bort omedelbart vid kontakt om detta önskemål till Löparäventyret AB.