Arrangemang

VikboVändan

I augusti varje år arrangeras VikboVändan – ett motionslopp både för löpare och cyklister där njutningen är i fokus. Ett härligt träningsmål och trevligt inslag under semestern.

Tänk dig Vikbolandet i Östergötland på sommaren. Vinden drar över de vidsträckta fälten. Du känner dofterna av skog och blomster. Du ser gårdarna och djuren som betar på ängarna.
Allt detta kan du få uppleva om du är med och springer eller cyklar VikboVändan. Ett unikt motionslopp som erbjuder en njutning i flera dimensioner. Loppet har start och mål vid ICA i Östra Husby utanför Norrköping.

2018 går loppet av stapeln den 11 augusti. Anmälan är öppen!

Till VikboVändans hemsida

Trapploppet

Hur snabbt klarar du 162 Trappsteg? I november varje år arrangeras Trapploppet i och i samarbete med Arbetets museum i Norrköping. Ett arrangemang under kommunens globala veckor där alla intäkter oavkortat går till välgörande ändamål och där alla kan vara med. Tidigare år har nedanstående organisationer varit mål för insamlingen.
Resultat Trapploppet 2017

2015: 11450 kr till www.hokifundation.co
2016: 10515 kr till www.handinhand.nu
2017:
 16385 kr till Tigers Club

Den stora juljoggen

I december varje år ger vi oss ut på Den stora juljoggen för att sprida julstämning och där vi gör sådant vi gillar. En fin tradition i Norrköping där alla kan vara med.

I samband med eventet stödjer vi Musikhjälpen.

Information och inbjudan till joggen 15 dec 2017